Warning: Parameter 2 to ux_builder_post_search() expected to be a reference, value given in /home/txnykkwn/public_html/paulolteanu.com/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
How to lead clever people - Paul Olteanu

De curând, Iashido mi-a trimis articolul ăsta în care prof. Rob Goffee vorbește despre cum poți conduce oameni inteligenți.

Lucrez într-o agenție de publicitate și conduc un departament de comunicare într-o Universitate și nici nu pot să vă explic cât de util mi se pare rezumatul de mai jos:

Dacă sunteți curioși să aflați mai multe pe subiect, încercați cartea scrisă de prof. Goffee: Clever: Leading Your Smartest, Most Creative People

2 thoughts on “How to lead clever people

 1. Alex Pop says:

  Faorte utila si sugetiva imagine pe care ai postat-o! E foarte greu de exemplu sa conduci o echipa de programatori daca nu ai cunostintele de lider necesare. Poti face gereseli iar in acest caz este foarte probabil ca te vor anipatiza.

  Oricum chiar am invatat ceva util!

 2. Alex Pop says:

  Imi place de exemplu si al doilea rand in care tabelul spune sa nu te folosesti de pozitia pe care o ai ca sa faci oamenii sa te asculte.

  Partenerul meu de business facea asta pot spune ca e neplacut! Oamenii nu te respecta foarte mult pentru pozitia pe care o ai ci te respecta pentru felul in care te comporti cu ei si felul in care ii faci sa se simta.

  Deci pana la urma respectul trebuie castigat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *